דלג על חיפוש 1
חיפוש 1
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר
דלג על Banners
Banners
עמותה cinema
אינסטגרם
יוטיוב
צרכנות
חנות וירטואלית
פייסבוק

ברכות ל"פינקי" אל"מ מיל' בני הוד עם סיום המסע ב"שביל הים"

 

 

מהו "שביל בים" ומה עומד מאחורי הרעיון המקסים,

 

(מתוך  "שביל בים" - יומן מסע - בני הוד )

 

"שביל בים" זאת הפלגה בחסקה לאורך כל חופי הארץ, מראש הנקרה ועד רצועת עזה, בים התיכון ומטאבה ועד מוצב צביה בים סוף.

 

הכוונה לסלול דרך לסוג של ספורט ימי לסירות חתירה קטנות חסקה, סאפ ואחרות שיחבר בן ים ויבשה ויסלול את הדרך למטיילים נוספים, משהו בסגנון שביל ישראל, אבל בים.

 

פתיחת השביל הנה לזכרו של עוזי הוד ז"ל, אביו של פינקי, שהוא היה ימאי בנפשו וחותר חסקה מדופלם, ממנו שאב פינקי את אהבתו לים ולחסקה.

 

את "שביל בים" ניתן יהיה לבצע באופן רציף, תוך כדי לינה בשטח, או במקטעים נפרדים, כאשר תנאי הים והשטח מכתיבים את הקצב והמקטע אותו מבצעים.

 

מטרות השביל הינם: לעודד ספורט ימי, לק רב את האוכלוסייה לים, לקדם שמירה על ערכי הטבע הימי ואוצרותיו, לחבר בין אנשים הנוגעים בחוף ובים, לעודד ספורט לא מזהם, ולקדם אנרגיה ירוקה.

 

ביומן מסע מרתק,משתף אותנו פינקי בחוויות, ההתלבטויות, מסקנות ולקחים והוא מוכן לכל מי מעוניין באתגר החוויתי לייעץ לו ולתת את הטיפים הנדרשים להצלחת המסע.

 

בימים אלה הוגה פינקי את הפרויקט הבא "נתיב בים המלח" העתיד להתקיים בחודשים מרץ-אפריל ( מידע יופץ בנפרד)

 

תמונות מהמסע

 

  

    

 

  

הדפס
עבור לתוכן העמוד